SENSE Wellness and Spa

O Nama

Spoj lepote, uživanja, zdravlja, dobre volje... Wellness i SPA centar »SENSE« nudi sve to, ali i više od toga – rešenje problema od kojih je većina povezana sa nedostatkom vremena i užurbanim ritmom života.

Blagotvorni uticaji termalne vode i masaža, koristili su se vekovima, ali se danas primenjuju uz opojne mirise, plamene sveća, latice ruža, orijentalne zvuke i osvežavajućih napitaka, u prijatnom ambijentu »SENSE« -a.

Ono što povezuje nekadašnje i današnje wellness i spa tretmane je tvrdnja da lepota dolazi iznutra, odnosno, da lepote nema bez zdravlja. I upravo zbog toga je potrebno zajedno koristiti wellness i spa tretmane. Posle napornog radnog dana priuštite sebi dvodnevni ili višednevni boravak u našem centru, u kojem možete dobiti program osmišljen samo za vas, od strane iskusnih fizioterapeuta, koji okrepljuje i opušta telo i misli.

Wellness & SPA centar »Sense« u stacionaru Radon Niška Banja, otvoren je za Vas, da uživate, relaksirate svoje telo i dušu.

Svesni činjenice da hiljadugodišnja povezanost čoveka sa prirodom i njenim lekovitim faktorima u današnje doba, zbog brzog i stresnog načina života, ponovo dolazi do izražaja, menadžment Radona je odlučio da otvaranjem wellness & SPA centra »Sense« svojim korisnicima pruži jedinstvenu ponudu u ovom delu zemlje.

Wellness & SPA centar »Sense« pomaže vašem telu i duši da povrate harmoniju sa prirodom i oslobode se stresa. Odvojite vremena za sebe i opustite se kroz anti ejdž, antistres, hepi vikend i anti celulit pakete ispunjene masažama, đakuzijem u termalnoj vodi, aromatičnim kupkama, finskom i vibro saunom, kozmetičkim tretmanima uz prirodne napitke iz Vita bara. Potpuno nov enterijer po vrhunskim svetskim velnes standardima postaće oaza vašeg mira. Velnes i spa centar Sense, stacionar Radon, Niška Banja. Opustite svoja čula.